metin2 evcil hayvanlar & güç binekleri & binekler

Buz Ankası

Nesne Markette satılan Sonsuz Kış Sandığı açarak elde edebileceğiniz  Buz Ankası kafesine sağ tıklayarak  Buz Ankası Mührü ile sahip olabileceğiniz bir evcil hayvandır.Kullanım süresi 120 gündür.
   
Yavru Ren Geyiği


Sadece Noel Etkinliklerinde aktiftir.Noel Baba yada Nesne Market ten alınabilir.
Noel Baba dan 24 saatte bir alınabilecek olan Yavru Ren Geyiği 2 saat boyunca sizi takip edecektir.Nesne Market ten alınacak Yavru Ren Geyiği ise 20 günlüktür.

Yavru Ren Geyiğini kullanabilmek için envanterinizde, Yavru Ren Geyiği mühürü olmalıdır..
Yavru Ren Geyiği ayrıca Çorap düşürme şansınızı yükseltir. 

  
Bambi

Sadece Noel Etkinliklerinde aktiftir.Nesne Market ten alınabilir.Bambinin kullanım süresi 20 gündür.Bambi yi çağırabilmek için envanterinizde, Bambi mühürü olmalıdır..
Bambi ayrıca Çorap düşürme şansınızı yükseltir.

  
Yavru Azrail

Nesne Marketten satın alabileceğiniz Yavru Azrail Mührü ile sahip olabileceğiniz bu evciliniz size, Şeytan Kulesinin 2.katından itibaren ve Şeytan Katakombunda +1500HP ve %15 hasar bonusu kazandırır.
 
Leonidas

Nesne Market ve Tombala dan elde edebileceğiniz  Leonidas Mührü sayesinde sahip olabileceğiniz bu evciliniz size 30 gün boyunca +1500HP ve %15 hasar bonusu kazandırır.
 
Khan

Nesne Markette satılan Yavrucuk Kutusundan çıkan  Khan Mührü sayesinde sahip olabileceğiniz bu evciliniz size 120 gün boyunca +1500HP ve %15 hasar bonusu kazandırır.
 
Porki

Nesne Markette satılan Yavrucuk Kutusundan çıkan  Porki Mührü sayesinde sahip olabileceğiniz bu evciliniz size 120 gün boyunca +1500HP ve %15 hasar bonusu kazandırır.
 
Bao Bao

Tombala dan elde edebileceğiniz  Bao Bao Mührü sayesinde sahip olabileceğiniz bu evciliniz size 30 gün boyunca +1500HP ve %15 hasar bonusu kazandırır.
  
Knuud

Nesne Markette satılan Kuzeyin Sandığı ndan çıkan  Knuud Mührü sayesinde sahip olabileceğiniz bu evciliniz size 30 gün boyunca +1500HP ve %15 hasar bonusu kazandırır.
  
Boney

Cadılar Bayramına özel Nesne Markette satılan  Boney Mührü sayesinde sahip olabileceğiniz bu evciliniz size 15 veya 30 gün boyunca +1500HP ve %15 hasar bonusu kazandırır.
 
Şişko Cellatcık

2013 Yılbaşı tombalası kapsamında eklenen  Şişko Cellatcık Mührü sayesinde sahip olabileceğiniz bu evciliniz size 15 gün boyunca +1500HP ve %15 hasar bonusu kazandırır.
 
Arktis Khan

Yavrucuklu Kış Sandıkları ile oyuna eklenen  Arktis Khan Mührü sayesinde sahip olabileceğiniz bu evciliniz size 30 gün boyunca +1500HP ve %15 hasar bonusu kazandırır.
 
Kutup Porki

Yavrucuklu Kış Sandıkları ile oyuna eklenen  Kutup Porki Mührü sayesinde sahip olabileceğiniz bu evciliniz size 30 gün boyunca +1500HP ve %15 hasar bonusu kazandırır.
 


Güç Bineği Nedir?

Güç Bineği sonradan geliştirebilir binektir.Bu binekler bazı bonuslar vermektedir. Binekler gelişim sırası ile 3 gruptur. "Yavru Binek", "Yetişkin Binek" ve "Cesur Binek".
Güç Bineğinin Süresi Ne Kadardır?

Oyun içerisinde elde edilebilen Binek Sertifikaları 7 günlüktür. Fakat daha uzun süreli Güç Bineğine sahip olmak istiyorsanız Nesne Market ten alacağınız  Güçlü Atıştırmalık ile bineğinizin süresini 15 gün ya da 30 gün olarak uzatabilirsiniz.
Güç Bineğini Nereden Alabilirim?

Seyise vereceğiniz Binek Sertifikası ile Yavru Binek Mührü elde edebilirsiniz.Binek sertifikalarını Nesne Market ten satın alabilirsiniz. Ya da oyun içerisinde metin taşı veya patron keserek elde edebilirsiniz. Oyun içerisinde her gün 19:00 - 21:00 saatleri arasında Binek Sertifikası düşmektedir. 
Nasıl Bonus Seçerim?

Bir güç bineği elde etmek istediğinizde, seyise sertifikayı verdiğinizde "Hangi özelliği kullanmak istiyorsunuz?" diye soracaktır. Bineklerin verdiği mevcut bonuslar şunlardır: "Canavarlara karşı güç", "Tecrübe puanı artışı" , "Maksimum hp artışı", "Saldırı Değeri" ve "Savunma Değeri".
Güç Bineği Kullanmak İçin Gerekli Olanlar




Mühür alabilmek için gerekenler
 Yavru Binek Yetişkin Binek Cesur Binek
minimum karakter leveli13550
Gerekli At Seviyesi
(At Leveli)
-Zırhlı At Kitabı
(At Level 11)
Asker At Kitabı
(At Level 21)
Gerekli EşyaEvrim ParşomeniMutasyon Parşomeni
Binek- Yavru Binek Yetişkin Binek
 Evrim Parşomeni ve Mutasyon Parşomenini Devler Diyarı - Yılan Vadisi ndeki canavarları keserek elde edebilirsiniz.


Farklı aşamalarda bineğin özellikleri nelerdir?

 Yavru Binek Yetişkin Binek Cesur Binek
Hareket Hızı+30%+40%+50%
Binek üstünde saldırı?-
At skili kullanabilmek?--
Binek için
Seçilebilen
Bonuslar
Canavarlara karşı güç+3%+5%
Exp Bonus+3%+5%
HP+250+500
Savunma+50+150
Saldırı Değeri+30+100
Bineklerin Gelişim Tablosu

Aslan

  
Domuz

  
Kurt

  
Kaplan

  
Ren Geyiği (erkek)

  
Ren Geyiği (dişi)

  
Cesur Ejdercik

Nesne Markette satılır.
  


Basit Binekler

Level 75 ve üzeri içindir,bu binekler üzerinde iken at becerilerini kullanabilirsiniz.Süresi 5 dakikadır,binekten indiğiniz anda binek kaybolur.Bineğe binebilmek için atınızı yollamanız gerekmektedir.Binektan inme tuş kombinasyonu ise Ctrl+G dir.
Kökeni


Level 75 ve üzeri tüm oyuncuların Sürgün Mağarasında bulunan canavarları kesip elde edebilecekleri Eski Tahta Kutu ile elde edebilecekleri binek mühürleridir.

  • 5x Domuz Mührü
  • 5x Kurt Mührü
  • 5x Kaplan Mührü
  • 5x Aslan Mührü

Bu mühürleri Heuk-Young dan değiştirebilirsiniz.
Basit Binek Tablosu

Domuz

Level 75 den itibaren kullanılabilir.Özellik: Savunma + 75 Puan
Kurt

Level 80 den itibaren kullanılabilir.Özellik: Savunma + 100 Puan
Kaplan

Level 85 den itibaren kullanılabilir.Özellik: Savunma + 125 Puan
Aslan

Level 85 den itibaren kullanılabilir.Özellik: Saldırı Gücü + 200 Puan
Özel Binekler

Beyaz Aslan


Level 1 den itibaren kullanılabilir.
Özellik: Beyaz Aslan Mührü 40 Saat (Biniş Süresi) liktir. 30% EXP bonus şansı verir. Ticareti yoktur,bu binek üzerinde at becerileri kullanılabilir.





Savaş Yaban Domuzu


Level 20 den itibaren kullanılabilir.
Özellik: Savaş Yaban Domuzu Mührü 480 Saat (Biniş Süresi) liktir. Canavarlara karşı 20% güçlü vuruş imkanı verir.Ticareti vardır,bu binek üzerinde at becerileri kullanılabilir.



Kızgın Kurt


Level 20 den itibaren kullanılabilir.
Özellik: Kızgın Kurt Mührü  480 Saat(Biniş Süresi) liktir. 10% kritik vuruş şansı verir.Ticareti vardır,bu binek üzerinde at becerileri kullanılabilir.



Kral Kaplan

6 Farklı rengi olan Kral Kaplan, 1 levelden itibaren kullanılabilir. (Mavi, Kırmızı, Sarı, Yeşil,Beyaz ve Gri)
 

Özellik: Kral Kaplan Mührü  480 Saat (Biniş Süresi) liktir.20% EXP bonus şansı verir.Ticareti vardır,bu binek üzerinde at becerileri kullanılabilir. 
Vahşi Kaplan


Level 20 den itibaren kullanılabilir.
Özellik: Vahşi Kaplan Mührü 480 Saat (Biniş Süresi) liktir.10% Kritik vuruş şansı verir.Ticareti yoktur,bu binek üzerinde at becerileri kullanılabilir.




Yırtıcı Aslan


Level 20 den itibaren kullanılabilir.
Özellik: Yırtıcı Aslan Mührü‎ 480 Saat (Biniş Süresi) liktir.10% Alınan hasarı azaltır.Ticareti yoktur,bu binek üzerinde at becerileri kullanılabilir.






Rudolph


Level 1 den itibaren kullanılabilir.
Özellik: Rudolph Mührü  7 gün sürelidir.7 gün sonunda aktif olsanızda olmasanızda süresi dolmuş olur.Bu binek üzerinde at becerileri kullanılamaz.






Kutup Predatörü

 Level 1 den itibaren kullanılabilir.
Özellik: Kutup Predatörü Mührü 720 Saat(Biniş Süresi)'liktir. Bahar Tombalası'da elde edilebilir. +60 sürüş hızı kazandırır.Bu binek üzerinde at becerileri kullanılamaz.
Zırhlı Panda

 Level 1 den itibaren kullanılabilir.
Özellik: Zırhlı Panda Mührü 7-15 günlük olarak Nesne Markette zaman zaman satışa sunulmaktadır,+60 sürüş hızı kazandırır.Bu binek üzerinde at becerileri kullanılamaz.

0 yorum: