Prince of Persia The Two Thrones Full indir


Prince of Persia The Two Thrones
Siz değerli ziyaretçilerimiz için en yeni oyun paylaşımlarına devam ediyoruz. Bu yazımızda aksiyon ve maceranın bir an olsun dinmediğiPrince of Persia: The Two Thrones oyununu sizlere tanıtacağız. Oyun, oyun dünyasındaki bir çok aksiyon oyununun yapımcısı olarak bilinen Ubisoft firması tarafından geliştirilip piyasaya sürülmüştür.
Merhaba değerli okurlarımız. Bugün sizlere aksiyon ve maceranın bir an olsun eksik olmadığı bir oyun olan Prince of Persia: The Two Thrones oyununu tanıtacağız.
Dünyaca ünlü bir yapımcı olan Ubisoft tarafından geliştirilip oyun piyasasına sunulan olan oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip bir oyundur.  Oyun bu sürümün de ilk iki sürümüne göre oldukça daha fazla hayran kitlesine ulaşmıştır. Oyun bütün oyun severlere göre serinin en iyi oyunudur.  Seriyi televizyonlardan ve sinema filmlerinden de hatırlayabilirsiniz. Piyasa da  Sands of Time,  Warrior Within ve Two Thrones olmak üzere 3 oyun olarak yer almaktadırlar. İlk iki sürümün oldukça başarılı olması ve sevilmesinden dolayı serinin üçüncüsü çıkmıştır.
Oyun aksiyon sahnelerinin fazla olmasından dolayı oyun severlerin beğenisini toplamaktadır. Oyun da geçmek de olacağımız görevler olacaktır. Oyun da birçok ana görevlerin dışında birçok da yan görevler mevcuttur.
Oyun da oyun severlerin istediği ama oyun da bulunmayan multi player modunun olmaması oyun severler tarafından biraz kötü karşılanmıştır. Ancak oyun single player modda kullanıcının tüm beklentisini az da olsa karşılıyor.
Billim kurgu sevenlerinin oyunu oynamasını tavsiye ediyoruz. Sitemizden Prince of Persia: The Two Thrones oyununu indirebilirsiniz. İyi oyunlar.
Prince of Persia The Two Thrones Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi:
İşlemci:1.0 GHz AMD Athlon veya Intel Pentium III (1.5 GHz Pentium IV veya AMD Athlon önerilir)
Ram:256 MB (512 MB önerilir)
Sabit Disk:1,5 GB
Ekran Kartı:32 MB DirectX 9.0c uyumlu (128 MB önerilen) Ekran kartı
Prince of Persia The Two Thrones indir
http://turbobit.net/nufptkhouuya/OYUN0741.part1.rar.html
http://turbobit.net/ma5x4giaa2dq/OYUN0741.part2.rar.html
http://turbobit.net/fnghu7s0a7wy/OYUN0741.part3.rar.html
http://turbobit.net/0dtds9jlk8a1/OYUN0741.part4.rar.html
http://turbobit.net/6j38513jkkg0/OYUN0741.part5.rar.html

0 yorum: